Selecteer een pagina

Quarterlife Crisis

 

 

 

 

 

 

 

Dertigers dilemma

Sommige periodes in je leven zijn wat vol wanneer het aankomt op keuzes maken. Grote keuzes die, zo lijkt het, een immense impact zullen hebben op jouw toekomst. Deze keuzes kunnen soms benauwen en verlammen. Soms werkt het juist tegenovergesteld. De keuzes lijken al voor jou gemaakt te zijn zonder dat jij weet of je er helemaal achterstaat.

VOOR IEDEREEN MET TWIJFELS, KEUZESTRESS EN ALLE ONZEKERHEID EN ONRUST DIE HIER BIJ KOMT KIJKEN

Herken je dergelijke twijfels?  Heb je te maken met een overvloed aan (conflicterende) keuzes? De overweldigende hoeveelheid opties waarmee mensen van rond de dertig te maken krijgen, kunnen leiden tot een overmatige druk en soms zelfs een “identiteitscrisis.”  Bij de één leidt dit tot twijfel en behoefte aan zingeving, bij de ander kan dit passiviteit en besluiteloosheid veroorzaken. Graag laat ik jou de kracht van het maken van heldere en afgewogen keuzes (her)ontdekken. Samen voorkomen we dat jij blijft hangen in besluiteloosheid. Ik kan je begeleiden bij het zoeken van de passie in jouw leven, bij het maken van keuzes en bij het uitstippelen van de weg die het beste bij je past.

Worstel jij wel eens met vragen als:

  • Wie ben ik nu eigenlijk écht? En wat wil ik nu écht?
  • Volg ik mijn hart / werk ik met bezieling
  • Is dit wat ik wil? 
  • Wil ik echt verder met deze partner? Wil ik dan wel of geen kinderen?
  • Moet ik wel kiezen / kan ik wel kiezen tussen de alle mogelijkheden die er zijn?
  • Doet het er toe? Hoe draag ik mijn steentje bij aan deze wereld?

 

“Ik was op veel borden tegelijkertijd aan het schaken. Misschien wel voor 100% maar zonder bezieling of helder doel. Hierdoor liep ik mentaal langzaam leeg en begon ik te twijfelen aan alles wat ik deed. Erik heeft me geholpen om weer terug te gaan naar de kern. Te focussen op wat echt belangrijk voor me is en waar ik naar toe wil. Doorat ik dit  nu scherp is zowel zakelijk en privé  weer meer rust gekomen en heb ik weer lol in de dingen die ik doe.”

 

“F*cking hell wat komt er toch een hoop op ons af in deze levensfase. Verleidingen, kansen, groener gras bij de buren en al die instagrammable vrienden met weer zo’n perfect plaatje. Ik wist het echt even allemaal niet meer, wilde van alles maar deed niets. Fijn om samen met jou weer even te kunnen relativeren. Zaken te compartimentaliseren zoals je dat noemde. Volgende keer gewoon niet alles op een hoop gooien zeggen hoor. Thnx voor alles, fijn om weer met m’n benen op de grond te staan en de zaken vanuit mijn eigen perspectief te kunnen zien zonder al die externe druk te ervaren.” 

Laten we kort bellen

Graag neem ik de tijd om je vraag verder te verkennen en van jou te horen welke praktische vragen je nog hebt over een mogelijk traject.

Geef je gegevens en voorkeuren door via onderstaand formulier en ik neem contact met je op. Aan dit gesprek van ca. 15 minuten zijn geen kosten verbonden. Ik behandel je vraag en gegevens discreet.