Selecteer een pagina

Individuele coaching

Er zijn perioden in ieders leven dat veel dingen tegelijk lijken te komen. Of het nu door werk, je sociale leven of je eigen hoge eisen komt, het is even chaotisch in je hoofd.  Je hebt de afgelopen periode er al hard aan gewerkt om de door jou gewenste verandering tot stand te brengen maar de resultaten blijven uit. Voorkom erger door signalen van stress te herkennen en serieus te nemen. Door onze gesprekken leer je jouw patronen herkennen en accepteren waardoor je weerbaar wordt tegen de veelheid aan invloeden die het leven met zich meebrengt.

Voor iedereen die al lang genoeg heeft geploeterd en er alleen gewoon even niet meer uitkomt.

Jouw vraag kan betrekking hebben op de uitdagingen in je leven en de keuzes daarbinnen, het vinden van de juiste work- life balance of over de uitdagingen die je ervaart in je leefomgeving. Of het nou betrekking heeft op je ‘rol’ als ouder, vriend of vriendin, man of vrouw en alle rollen die daar nog eens bovenop komen. Ik ben er voor jou om samen te verkennen hoe jij je hiertoe verhoudt. Waar het niet loopt zoals je zelf wenst en wat je hier zelf aan kan doen. Want onvrede in je leven wil je niet te lang laten voortduren. Sterkter nog het draagt niets bij aan jouw persoonlijk geluk of zakelijk succes.

De oplossing is simpel, maar allesbehalve makkelijk: een bewuster leven gaan leiden door duidelijke zinvolle doelen te stellen en echte keuzes te durven maken. In ons traject gaan we samen op zoek naar jouw (aangeleerde) gedrag, de manier waarop jij gewend bent de dingen te doen maar ook de manier waarop jij ervaart en labelt wat er om je heen gebeurt. We kijken samen naar waar dit werkt en waar het niet werkt. Waar het je dichter bij je doel brengt. Samen onderzoeken we nieuwe of andere manieren om de door jou gewenste uitkomst te behalen.

Ken je dat gevoel dat:

  • je rusteloos bent
  • je energie level niet is wat het ooit geweest is
  • je vlucht in de druk van je werk of juist dat het werk je niet meer de voldoening geeft die je wenst
  • je twijfelt, je veel wilt maar komt tot niets, wat je onzeker maakt
  • dat er veel goed gaat maar er desondanks toch een gevoel knaagt van ‘wat is de zin?’

 

“Ik zat gewoon vast, kwam er alleen niet meer uit. Fijn om samen met Erik mijn gedachten te kunnen structureren.”

 

“Onze sessies hebben me echt geholpen om de stress die ik ervoer weg te nemen. Fijn om weer wat nieuwe strategieën en denkwijzen te hebben bepaald. Dit helpt me echt om er weer fris tegenaan te gaan”

Laten we kort bellen

Graag neem ik de tijd om je vraag verder te verkennen en van jou te horen welke praktische vragen je nog hebt over een mogelijk traject.

Geef je gegevens en voorkeuren door via onderstaand formulier en ik neem contact met je op. Aan dit gesprek van ca. 15 minuten zijn geen kosten verbonden. Ik behandel je vraag en gegevens discreet.