Selecteer een pagina

Loopbaan coaching

Jouw vraag kan betrekking hebben op je groei als professional en de (keuze)stress die je daarbinnen ervaart. Hoofdzaak is dat het draait om jou als persoon en het creëren of vinden van jouw ideale werkomgeving. Als coach help ik je dus om je ambities binnen je werk te bereiken. Samen bepalen we jouw ideale werkomgeving en kijken we welke stappen jij zelf actief kunt zetten om je ideale omgeving te vormen.

Voor iedere professional die zich sneller wil ontwikkelen binnen óf buiten zijn huidige werkomgeving

We gaan aan de slag met het vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen. Wanneer een jij jezelf beter leert kennen en weet wat je ontwikkel- en sterke punten zijn, kan je zelfbewust(er) je werkzaamheden verrichten. Samen gaan we op zoek naar je drijfveren en doelen. We kijken wat je energie geeft en waar je energie weglekt. Ik daag je daarbij uit kritisch naar jezelf te kijken, antwoorden te vinden en onderlinge verbanden te leggen. Het resultaat van de coaching is inzicht in je sterke kanten en ontwikkel punten zowel op zowel persoonlijk als competentie niveau.

Twijfel je wel eens:

  • Of je talenten en kwaliteiten wel tot zijn recht komen binnen je werk?
  • Over je drijfveren zijn en of je hiermee (nog) ik contact staat ”Wat wil ik nu echt?”
  • Of dat je jezelf laat leven door de waan van de dag en de wensen van een ander?
  • Over waarom het je maar niet lukt om op het door jou gewenst niveau te presteren?

Laten we kort bellen

Graag neem ik de tijd om je vraag verder te verkennen en van jou te horen welke praktische vragen je nog hebt over een mogelijk traject.

Geef je gegevens en voorkeuren door via onderstaand formulier en ik neem contact met je op. Aan dit gesprek van ca. 15 minuten zijn geen kosten verbonden. Ik behandel je vraag en gegevens discreet.