Selecteer een pagina

Management coaching

Als manager komt er veel op je af. Voor je het weet zit je in een modus dat je met een korte termijn focus en reactief te werk gaat.  Je bent te druk met alles wat een ander van jou wil en wat écht ‘even’ vandaag af moet.  Je ervaart geen ruimte meer om de organisatie of jouw team te sturen in de richting waar jij heen wilt.

Voor iedere leidinggevende die wil inspireren, koers wil bepalen en doelen wil realiseren.

Jouw vraag kan betrekking hebben op je groei als professional en de keuzes daarbinnen, het vinden van de juiste work- life balance of over de uitdagingen die je ervaart als leidinggevende. Wanneer we samen aan de slag gaan, daag ik je uit kritisch naar jezelf te kijken, antwoorden te vinden en onderlinge verbanden te leggen. Het traject geeft inzicht en leidt tot nieuw en effectiever gedrag. Als coach ondersteun ik jou op professionele manier in de ontwikkeling van jezelf in je loopbaan. Het draait dus om jou als persoon en jouw persoonlijke groei. Ik help je om je zakelijke ambities te bereiken.

Mijn aanpak heeft een positieve insteek: je wil jezelf verbeteren, want je wil meer voor elkaar krijgen en hier het liefst zelfs minder tijd en energie aan kwijt zijn.  Jouw uitdagingen zoals ervaren werkdruk, het niet kunnen stellen van grenzen, het niet behalen van doelstellingen of het continu in conflict zijn met je team, je manager of collega’s vertalen we eerst samen naar heldere leerdoelen. Vervolgens gaan we in sessies van 1,5 uur samen aan de slag. Gesprekken en actieve werkvormen vormen de basis van de bijeenkomsten. Hiermee verhogen we allereerst het zelfinzicht. Vervolgens ontvang je van mij uitdagingen om nieuwe inzichten te vertalen naar concreet gedrag zodat je na de sessies jouw inzichten direct kan toepassen in je eigen dagelijkse praktijk.

Vraag jij jezelf wel eens af:

  • Hoe je je persoonlijke effectiviteit kan verhogen?
  • Of je in staat bent prioriteiten te stellen?
  • Of het jou lukt echte keuzes te maken?
  • Of je met je huidige gedrag bereikt wat je wil?
  • Welke invloed je hebt op anderen en hoe deze invloed kan vergroten?
  • Of je als leidinggevende motiverende doelen kunt stellen?
  • Of je team hier hetzelfde over denkt?
  • Of je gefocust bent en er balans is in je werk en je leven?

Laten we kort bellen

Graag neem ik de tijd om je vraag verder te verkennen en van jou te horen welke praktische vragen je nog hebt over een mogelijk traject.

Geef je gegevens en voorkeuren door via onderstaand formulier en ik neem contact met je op. Aan dit gesprek van ca. 15 minuten zijn geen kosten verbonden. Ik behandel je vraag en gegevens discreet.